LA PESCUIT

Bun venit tuturor!!! Aici puteti afla informati utile despre pescuit.Momeli, tehnici de pescuit si multe altele.

miercuri, 5 ianuarie 2011

DE CE AMESTECAM NADELE?

Oriunde pescuiti si in orice tip de apa cautati pestii, veti ajunge la concluzia ca intotdeauna conditiile se schimba, iar acel peste, oricare ar fi specia din care face parte, isi schimba mereu comportamentul. Tocmai din acest motiv este foarte important ca fiecare pescar sa incerce sa citeasca aceste schimbari pentru a-si putea adapta tactica in consecinta.
Cat de puternic este curentul apei astazi ? Pestele pe care doresc sa-l prind va sta la suprafata, intre ape sau in apropierea fundului acesteia ? Ce specii doresc sa prind ? Acestea sunt doar cateva din intrebarile pe care fiecare pescar ar trebui sa si le puna inaintea inceperii oricarei partide de pescuit. Aceste detalii stabilesc tactica necesara dar determina si ce tip si cata nada trebuie folosita. De exemplu : pentru o apa cu un curent puternic si/sau specii de pesti care se hranesc in apropierea fundului va fi necesara utilizarea de nade mai grele si mai lipicioase decat pentru o apa statatoare si/sau pesti care se hranesc in apropierea suprafetei apei. Aceste lucruri suna foarte logic, si chiar sunt, insa cateodata veti descoperi ca lucrurile sunt ceva mai complicate.
Acest ghid de utilizare a nadelor va va fi de mare ajutor. Va vom explica diferitele caracteristici ale nadelor si modalitatile recomandate de utilizare. Acest ghid va ajuta multi pescari sa depaseasca anumite probleme pe care le au in ceea ce priveste amestecarea corecta a nadelor, ajutandu-i sa aiba capturi mai multe si mai mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu